Tornádo Slovensko : GALERIE: Tornádo udeřilo na Slovensku: Bralo střechy a ... - Strhlo několik střech a vyvracelo stromy.

Tornádo Slovensko : GALERIE: Tornádo udeřilo na Slovensku: Bralo střechy a ... - Strhlo několik střech a vyvracelo stromy.. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo.

Ve čtvrtek večer se obcemi petkovce, čierne nad topľou a bystré prohnalo tornádo, které ničilo domy a zahrady. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy.

Tornado Slovensko : TORNADO INTERCEPT NEAR ESTEVAN, SK ...
Tornado Slovensko : TORNADO INTERCEPT NEAR ESTEVAN, SK ... from i.ytimg.com
Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj:

Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo.

Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo. Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie.

Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru.

Fotogaléria - AKTUÁLNE: Nemecko zasiahlo silné tornádo. Na ...
Fotogaléria - AKTUÁLNE: Nemecko zasiahlo silné tornádo. Na ... from www.babskeveci.sk
Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj: Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska.

Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem.

Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. Východním slovenskem se prohnalo tornádo.

Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic.

Extrémne výkyvy počasia sa budú stupňovať: Slovensko ...
Extrémne výkyvy počasia sa budú stupňovať: Slovensko ... from t.aimg.sk
Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku.

Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo.

Vyvracelo stromy a poničilo domy. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Ve čtvrtek večer se obcemi petkovce, čierne nad topľou a bystré prohnalo tornádo, které ničilo domy a zahrady. Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete. Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Přesun tlakové níže přes slovensko. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska.

Posting Komentar

0 Komentar